Від чого залежить ціна на скління балкону?

Замовника завжди в першу чергу цікавить питання, в яку суму загальну суму грошей йому вийде ремонт балкона, тобто яка вартість ремонту. На сторінках сайту буде досить складно визначити і показати ціну на ремонт лоджії чи балкону у Львові. Основна причина це те, що не існує єдиної ціни на послуги заскління балкону. Але, тим не менш, можна уточнити розцінки і загальну вартість на основі певних критеріїв.

Крім того, балкони у Львові мають різну довжину, ширину, висоту. Ціна ремонту балкону також залежить від виду робіт, які слід виконати, від ціни на замовлені матеріали, ціни з їх доставки і ступеня складності монтажних робіт.

Підготовчі роботи

Перша з ймовірних робіт - це виконання демонтажу старих вікон і застарілої старої обшивки, а в деяких випадках і старого балконного огородження, а також вивезення на звалище сміття. Всі види таких робіт мають встановлені розцінки. Потім може виникнути необхідність проведення зварювальних робіт на балконі. Одночасно з цим вирівнюється залізними квадратними трубами підставу чи металевими кутниками, для того аби сформувати основу під установку металопластикових вікон. При необхідності зварюється нова огорожу або каркас під вікна. Новий каркас можна зварити у різний спосіб, зварити з виносом по верху (від перил на підпорах) або по самому низу (від плити), в одну, в дві або три сторони (див. Можливі типи розширення балкону). Всі ці фактори впливають на формування ціни балкона.

Вибір та встановлення металопластикових вікон

Якщо основа під рами або вікна вже готові, то приступають до замовлення вікон. Вікна можуть бути металопластиковими, дерев'яними, алюмінієвими, залізними на автогумі та інші. Ціна на різні види вікон також відрізняється.

Варто пам'ятати, що ціна вікон залежить від країни підприємства-виробника фурнітури і віконних профілів, їх конструкції, замовлених комплектуючих виробів (москітні сітки, підвіконня, відливи, козирки). У той час, коли замовлені вікна виготовляються на заводі - вже можна приступати до виконання зовнішньої обшивки.

Зовнішня обшивка

Зовнішню обшивку балкона у Львові виготовляють з сайдингу, пластика, профнастилу та інших будівельних матеріалів. Дуже відрізняється як вартість монтажу, каркаса під обшивку, так і самого матеріалу для обшивки. У кінцевому результаті всі ці складові впливають на остаточну ціну ремонту балкона.

Що далі?

Далі, коли виконана установка вікон, настає черга за утепленням (якщо таке потрібно - див. Утеплення балконів) і внутрішньою обшивкою. На балконі підлоги можуть бути на лагах з натурального дерева, цементні під кахельну облицювання, а також із ДСП і інші. Ціна на виконання робіт безпосередньо формується залежно від технології виконання та підібраних матеріалів. Обшивають стелю і стіни балкона у Львові в основному дерев'яною вагонкою, або пластиковими панелями (ПВХ вагонкою). Утеплення балкона можна робити пінопластом, мінеральною ватою, пінополіетиленом, екструдованим пінополістиролом і іншими матеріалами. Ціна балкона в підсумку залежить від обраного вами матеріалу для обшивки і утеплення.

Обшити вагонкою середину балкону

Додатково до цього, можна на балкон вивести електрику і встановити систему сушки для білизни. Число і вид електричних та освітлювальних приладів, а також вид системи для білизни безпосередньо впливають на ціну балкона. На завершальному етапі ремонтно-будівельних робіт укладають покриття підлоги і встановлення порогів і плінтуса. Наприклад, це цілком може бути лінолеум. Залежно від підприємства-виробника, його країни, якості і товщини змінюється ціна на нього.

 

Аналогічні види робіт необхідно виконувати і на лоджії, саме у зв'язку з цим ціна ремонту лоджії також напряму залежить від подібних складових. Крім того, ціна ремонту балкона або лоджії у Львові формується залежно від компанії-виконавця, розцінок за якими вони працюють. Важливо, щоб ці фахівці мали багатий практичний досвід, навички та всі необхідні знання, які підкріплені портфоліо своїх робіт, ставилися до роботи сумлінно і застосовували у своїй роботі якісні матеріали

 

Якщо у Вас виникли запитання щодо вартості заскління балкону чи лоджії у Вашій оселі фахівці з компанії "Євро Балкон" будуть раді надати Вам консультацію щодо найоптимальнішого варіанту.

Rating: 10

Якщо Вам сподобалася стаття, то поділіться нею у соціальних мережах аби Ваші друзі також мали змогу прочитати її для себе.