Встановлення шафи на балконі

Однією з функцій балкона або лоджії в сучасних міських умовах буває зберігання речей і продуктів. Велика і вмістима шафа на балконі допомагає господарям істотно вивільнити місце в квартирі. Встановити шафу на балкон або лоджію після закінчення їх ремонту - значить створити додатковий простір для акуратного зберігання речей. Якщо ви маєте намір встановити шафу на балкон, краще запланувати це ще на початку ремонту балкона і лоджії, щоб майстер зміг грамотно розрахувати місце для шафи на балконі чи лоджії, прорахувати відкривання дверцят, місця для кріплення під обшивку, та інші нюанси встановлення шафи на балконі.

шафа на балкон

Відкриваюча шафа на балкон

Відкривна шафа, виконана з ламінованого ДСП, буде кращим варіантом для лоджії чи балкону. Такі шафи можуть витримувати значні перепади температури, стійкі до вологи, такі властивості роблять їх незамінними меблями для лоджії і балкона. Шафа на балкон з ламінованого ДСП монтується за індивідуальним замовленням. Ви самі можете розпланувати і кількість поличок і їх розміри, зможете визначити висоту і глибину полиць для зберігання великогабаритних речей і для консервації, і для інструментів! Шафа на лоджію і балкон з ламінованого ДСП відноситься до корпусних меблів, вона буде виготовлена фахівцями в цеху, а на балконі або лоджії відбувається лише установка і, можливо, певне необхідне складання.

шафа на балкон і лоджію

Відкривна шафа на лоджію і балкон прослужить вам, що називається, вірою і правдою, довгі роки, і допоможе утримувати квартиру і лоджію в чистоті і порядку! Замовити новий зручний шафа на балкон ви зможете, звернувшись до нас.

 

Шафа-купе на балкон

Любителям такого виду меблів, як шафа-купе, ми пропонуємо свої послуги з установки зручної розсувної шафи-купе на балкон і лоджію. Дверцята такої шафи відсуваються в сторони і це дуже комфортно на балконі і лоджії. Ви зумієте одним рухом руки відкрити шафу відразу від підлоги до стелі, і так само легко його закрити. Такі шафи особливо функціональні на широких лоджіях.

шафа-купе на балкон

Встановити шафу на лоджію і балкон у Львові

Встановити будь-який з вподобаних вам шаф на балкон у Львові вам допоможуть фахівці з компанії "Євро Балкон". Замовити шафу на лоджію і балкон Ви можете, зателефонувавши за телефонами вказаними на сайті.

 

Якщо у Вас виникли запитання щодо можливості встановлення шафи на балкон чи лоджію будемо раді надати Вам консультацію.

Rating: 10

Якщо Вам сподобалася стаття, то поділіться нею у соціальних мережах аби Ваші друзі також мали змогу прочитати її для себе.