Утеплення балкону та лоджії

Велике число жителів Львова помилково вважають, що для реконструкції та перебудови балкону або лоджії в оновлене додаткове утеплене приміщення цілком достатньо встановити вікна. Але, цього недостатньо, оскільки в такій ситуації втрати тепла будуть як і раніше досить високими, оскільки тут потрібен комплексний підхід.

Балкон може перетворитися в додаткове комфортне і затишне приміщення, в якому в найхолоднішу пору року стоятиме комфортна температура, але так відбудеться лише у разі, коли він буде правильно утеплений.

Утеплення балкона або лоджії слід виконувати з обов'язковим використанням матеріалів пожежної безпеки, таких як, теплоізолятор на основі кам'яної або базальтової вати з додатковим використанням пароізоляції, виконаної з фольги.

Утеплення ватою

 

Утеплення лоджії та утеплення балкона в значній мірі залежить від великої кількості складових, ось чому, в деяких випадках дуже проблематично зробити з такого приміщення теплу і комфортну кімнату. Наприклад, якщо на лоджії або на балконі виконано скління з «алюмінію», то в такому випадку утеплення буде абсолютно нераціональним, тому що проблематично виконувати необхідні роботи. А от якщо на балкон або лоджію встановлено ПВХ-скління, які ще називають металопластикові вікна, то в цій ситуації результату можна досягти набагато швидше.

 

Що саме включає в себе технологія утеплення балконів і лоджій?

У період проведення робіт необхідно уважно відстежувати, щоб всі шви, щілини, були ретельно закладені, проведена герметизоція швів і стиків, з метою запобігання витоку тепла. Потім ізолюють «холодні» поверхні. Необхідно відповідально ставиться до роботи з утеплення, тому що навіть якщо застосовують хороші і якісні матеріали, грамотно виконують технологію утеплення, то в зимовий час температура на балконі або лоджії в середньому буде все одно нижче. Найчастіше утеплення балконів у виконують із застосуванням паробарєра, пінопласту, пінополістиролу, мінеральної вати, а також пенофенола. Дана група будівельних матеріалів має здатність до підвищення теплових властивостей приміщення і здатністю забезпечувати чудові звукоізоляційні характеристики.

Утеплення ватою

Утеплення, в основному, являє собою найбільш важливу складову в ремонті під ключ балкона і лоджії. Необхідно застосовувати оптимальну кількість утеплювача. На балкон, де відсутнє опалення, частіше за все буде досить покласти утеплювач в один шар, а от для опалювальної лоджії - потрібно два шари більш дорогого спеціального утеплювача. Утеплення балкона та лоджії здатне вам забезпечити і утеплення квартири в цілому. Мінеральна вата або пінопласт чудово здійснюють утеплювальну функцію, а герметизація щілин не дозволяє теплу зовні розсіюватися.

Утеплити стандартний балкон і лоджію у Львові

Стандартний балкон - являє собою «холодний» балкон, той балкон, у якого відсутнє опалення. Цей балкон, в основному, утеплюють пінопластом. Купувати і встановлювати набагато «тепліший» і дорожчий утеплювач на подібний балкон і лоджію абсолютно не раціонально. Площа біля вікон (склопакетів) дуже велика, тому якщо не встановлені джерела опалення, то балкон у будь-якому випадку залишиться холодним. Витрачати значні суми грошей на «особливе» утеплення даного балкона і лоджії не має ніякого сенсу, оскільки після певної температурної норми, проведення цих заходів не здатна підвищити температуру навіть на 1 градус.

Утеплення пінопластом

Класичний балкон герметизують за допомогою особливої ​​плівки - гідробар'єра, а стики і шви фахівець заповнює монтажною піною, після чого виконується утеплення балкона і лоджії.

Утеплити опалювальну лоджію, "теплий балкон" у Львові

Коли ви бажаєте провести приєднання балкона до квартири або прагнете зробити лоджією, яка буде обігріватися, то утеплення потрібно виконувати тільки професіоналам. Помилка в розрахунках здатна призвести до того, що під час зимового періоду все додаткове приміщення стане охолоджуватися.

Утеплення пінопластом

Утеплення балкона та лоджії з розрахунку майбутнього опалення роблять після проведення гідроізоляції. Утеплення цих "теплих" балконів і лоджій виконують за допомогою пенофенола, ізолону і екструдованого пенополісірола, розраховуючи особливості даного балкона і лоджії. Ці матеріали забезпечують якісне утеплення лоджії і балкона, зберігають тепло набагато краще, в деяких випадках аж до 10 разів ефективніше.

 

Професійне утеплення балкона і лоджії у Львові

Ви, безсумнівно, зрозуміли, що саме утеплення балкона і лоджії являє собою серйозне питання, рішення якого доступно лише істинним професіоналам з досвідом роботи. Компанія "Євро Балкон" багато років успішно виконує утеплення лоджій і балконів у Львові, беручи до уваги особливості місцевого клімату і всі ваші вимоги. Телефонуйте нам, ми проконсультуємо вам і зорієнтуємо за ціною утеплення.

 

Якщо у Вас виникли запитання щодо можливості засклення балкону чи лоджії одним із цих способів фахівці з компанії "Євро Балкон" будуть раді надати Вам консультацію.

Rating: 10

Якщо Вам сподобалася стаття, то поділіться нею у соціальних мережах аби Ваші друзі також мали змогу прочитати її для себе.